Älvsjö Ängsväg 6 tel 08 6400880. Öppet 10-18, lördag 11-16, söndag 12-16. Prenumerera på nyhetsbrev, nere vänsterspalten. Swish 1235503453.


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2020 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Bli återförsäljare! Messa på 0735411123.
EKONOM REDOVISNING BOKFÖRING

Arbeta i Visma SPCS och Fortknox. Kravrutiner inkasso BF. Heltid till att börja med, senare mindre eller ta andra sysslor hos oss. Ring eller messa gärna på 0735411123.REKLAM

Arbete med sökmotoroptimering, google adwords, vår ebutik billebro.se samt nya ebutiker.
Göra korta videos och ta detaljbilder.
Underhålla vår butik på blocket samt jobba med flera andra liknande sajter.
Göra paketerbjudanden och nyhetsmejl
Bygg ny hemsida eller bygg om den gamla. Nuvarande sida är byggd i Linux Java och php. Nyhetsbrev nära 55.000 prenumeranter finns. Blocketbutik o samma i Norge. Youtubekanaler också med egna videos 2.5 miljoner visningar och sociala media Google mm mm. Du som redan har massor med erfarenhet kunskap kontakter och mycket bra referenser hör av dig till mig och till application@billebro.seSÄLJARE PROVISIONSLÖN

Sälja ljud, ljus, DJ och karaokeprodukter samt andra elektronikprodukter. Se vårt sortiment på billebro.se. Sälja både i butiken, per telefon till alla kunder som ringer in, samt kunder i infokorgen. Gärna även göra korta videos om våra produkter, vi har en miljon visningar på vår youtubekanal, samt berika vår blocketbutik, den största i Sverige, samt jobba med vår e-butik både på produkt och kundnivå. Mejla CV och personligt brev IDAG till application@billebro.seDu och jag är vad vi väljer att vara. Det finns alltid ett VAL. Inte skylla på andra eller på omständigheter. Mitt eget val i varje situation utgör vem jag väljer att vara. Tex kunden var arg så jag blev arg och ledsen. Istället kunden var arg och jag valde att inte gå in i den fällan att göra samma sak. Istället förhöll mig lugn och empatisk. Som en förälder till ett ilsket barn eller vad vi kan hitta för liknelser. I varje situation finns det fler val än vad vi kan se. Tar vi ned garden och visar sårbarhet och känslighet så får vi ett annat arbetsklimat och en annan inre dialog med oss själva och varandra. Utan detta blir livet trist tråkig och fullt av krig och motsättningar. Tar vi ned garden ständigt hos oss själva och andra så kan vi samarbeta istället för att motarbeta. Det är faktiskt så enkelt.
Vi kan säga till oss själva ständigt at ta ner garden och även be andra göra detsamma.
Detta är den unika värdegrunden vi har här.
Som skapar framgång och växande, tvärtom skapar tvärtom.
Den är enkel. Men kanske inte lika enkel att alltid följa i verkliga livet. Men när vi är flera som eller detta levande runt ikring oss så blir det lättare för oss som individer att hålla oss levande och öppna. Den skörheten vi kan visa är det vackraste vi har. Sårbarheten är källan till den största styrkan. Missförstå inte detta - innebär ej att vi är offer för andras känslospel och drama. Precis som det finns människor som går runt och provocerar för att få till slagsmål så finns det samma med känslomässigt drama - människor som älskar att ställa till med drama runtikring sig. Precis som man undviker att gå in i slagsmål så kan man undvika även att gå in i känslomässiga fighter med andra som söker skapa det.

Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Öppet 7 dagar i veckan, 1500kvm stor lagerbutik på ÄLVSJÖ ÄNGSVÄG 6 intill Stockholmsmässan, under Willys i Älvsjö. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!