Älvsjö Ängsväg 6 tel 08 6400880. Öppet 9-18, lördag 11-16, söndag 12-16. Prenumerera på nyhetsbrev, nere vänsterspalten. Bröllop i Hälsingland se https://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=15573
> Klicka här kartlänk Älvsjö <


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2020 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Ljud Ljus Scen DJ Karaoke. TEL 0760200304. Hyr lokal, garage, förråd, bostad, ställplats av oss i Krylbo, Dörarp och Ramsjö.

Söker du jobb? Vi har flera lediga platser. Mejla oss Cv och personligt brev. Hjälp oss inventera nu - hör av dig!

Hej jag äger en e-butik som heter www.Billebro.se och en camping som heter ramsjocamping.com. Jag söker en eller flera personer som kan och vill jobba heltid med dessa projekt och även i viss mån skapa gemensamma event för dem. Viktigast nu är att jag dubbelbeställt varor från min största leverantör med två långtradare per månad istället för en och måste dubbla försäljningen ... Du som jobbat mycket med e-butiker mm och kan garantera dubbelt sälj med dig som både projektledare och utförare. Hör av dig asap please. Gamla sidan vi har är byggd i Java och php och ska leva vidare några år under annat namn. Quadriga har byggt en ny ebutik med kassasystem till vår 1500kvm i älvsjö men de har ännu ej löst paketfunktionen. En tredje butik är skapad sedan länge i magento men ej tagits i bruk och det är dags nu. Så att både göra det bästa av vad som finns och bygga nytt är tanken. Nyhetsbrev nära 40.000 prenumeranter finns. Blocketbutik 2500 annonser o samma i Norge. Youtubekanaler också med egna videos 2.5 miljoner visningar och sociala media Google mm mm. Stora skyltytor mot huddingevägen och egna lastbilar som reklampelare. Du som redan har massor med erfarenhet kunskap kontakter och mycket bra referenser hör av dig till mig och till application@billebro.se

Lagerarbete heltid permanent ledigt nu. Packa postorderpaket i alla möjliga olika storlekar vardagar 12-18. Ibland även helger 12-16. Fördel ej krav om du har körkort. Gärna ej rökare och bra kondition. Det blir ca två mil varje dag på vårt 1500kvm lager i Älvsjö. Pack och plock från morgon till kväll. Viktigt att emballera produkterna noga så de ej skadas under transporten samt att vara snabb. Fördel ej krav om du har tidigare vana av liknande arbete och goda referenser. Fördel ej krav om du vet och kan mycket om ljud ljus DJ se www.billebro.se. Sök detta arbete genom att mejla jessica@billebro.se samt att besöka henne på Älvsjö Ängsväg 6 samt ringa 08 6400 880. Gör alla tre och gör det nu på en gång. Omgående tillsättning. Lycka till.

GRUNDEN TILL BILLEBRO ÄR:

Du och jag är vad vi väljer att vara. Det finns alltid ett VAL. Inte skylla på andra eller på omständigheter. Mitt eget val i varje situation utgör vem jag väljer att vara. Tex kunden var arg så jag blev arg och ledsen. Istället kunden var arg och jag valde att inte gå in i den fällan att göra samma sak. Istället förhöll mig lugn och empatisk. Som en förälder till ett ilsket barn eller vad vi kan hitta för liknelser. I varje situation finns det fler val än vad vi kan se. Tar vi ned garden och visar sårbarhet och känslighet så får vi ett annat arbetsklimat och en annan inre dialog med oss själva och varandra. Utan detta blir livet trist tråkig och fullt av krig och motsättningar. Tar vi ned garden ständigt hos oss själva och andra så kan vi samarbeta istället för att motarbeta. Det är faktiskt så enkelt.
Vi kan säga till oss själva ständigt at ta ner garden och även be andra göra detsamma.
Detta är den unika värdegrunden vi har här.
Som skapar framgång och växande, tvärtom skapar tvärtom.
Den är enkel. Men kanske inte lika enkel att alltid följa i verkliga livet. Men när vi är flera som eller detta levande runt ikring oss så blir det lättare för oss som individer att hålla oss levande och öppna. Den skörheten vi kan visa är det vackraste vi har. Sårbarheten är källan till den största styrkan. Missförstå inte detta - innebär ej att vi är offer för andras känslospel och drama. Precis som det finns människor som går runt och provocerar för att få till slagsmål så finns det samma med känslomässigt drama - människor som älskar att ställa till med drama runtikring sig. Precis som man undviker att gå in i slagsmål så kan man undvika även att gå in i känslomässiga fighter med andra som söker skapa det.

Ovanstående är den viktigaste värdegrunden för vårt företags unika existens.


SÄLJARE SÖKES OMGÅENDE


Sälja ljud, ljus, DJ och karaokeprodukter samt andra elektronikprodukter. Se vårt sortiment på billebro.se. Sälja både i butiken, per telefon till alla kunder som ringer in, samt kunder i infokorgen. Gärna även göra korta videos om våra produkter, vi har en miljon visningar på vår youtubekanal, samt berika vår blocketbutik, den största i Sverige, samt jobba med vår e-butik både på produkt och kundnivå. Mejla CV och personligt brev IDAG till application@billebro.se

Heltid reklam & marknadsföring:

Arbete med sökmotoroptimering, google adwords, vår ebutik billebro.se samt nya ebutiker.
Göra korta videos och ta detaljbilder.
Underhålla vår butik på blocket samt jobba med flera andra liknande sajter.
Göra paketerbjudanden och nyhetsmejl.
Göra landningssidor, blogg, sociala media.

http://www.blocket.se/billebroeventure?ca=11
https://www.youtube.com/channel/UCHryCc9vNPYNCU2DfAECvIg
myshop_start.php?SHID=TEXT06

Du får gärna kunna en del om våra produkter och vara snabb med data-användning.
Tjänsten tillsätts omgående så fort vi får in ansökan från sökande som vi anser platsar.


Ingår även sälj / kundtjänst -  och butik. Bearbetning av större kunder och återförsäljare, hjälpa till i butiken vid behov.

Du är effektivare och snabbare än andra, gillar inte dötid och att vänta, glad och trevlig, passar tider, håller löften, snackar inte för mycket - jobbar effektivt och pratar desto mindre. Gärna rökfri och med körkort. Viktigast av allt att du vill bygga detta företag med oss. Bygga system och rutiner - få ännu bättre kundservice. Även enkla saker som att svara i telefon och hjälpa kunder i butiken - även om det inte är "ditt" jobb - rycka in överallt där det behövs. Extra plus om du har F-skatt och kan fakturera. Mycket stor fördel är också om du redan kan mycket redan om våra produkter plus är DJ - ljud/ljus/studio-tekniker - musiker.
Skicka CV och personligt brev till kent@billebro.se redan idag...

Kunden i centrum. Att leva det och inte bara säga det är det viktigaste. I det dynamiska nya företag som skapas varje dag av interaktionen mellan oss kunder och leverantörer så är det kunden som är kung. 

Som pluspoäng vid ansökan räknas följande:
Frisk kry sportig ute i skog mark sällan sjuk. Bryr sig om sin kropp och sina relationer. Kommunicerar bra och intresserad av att växa utvecklas blomstra. Icke rökare drogfri.
Självgående och sitter aldrig still. Ringer själv upp leverantörer fraktbolag etc för att se till att allt fungerar för kunder och oss.

Vi har lager för 19mkr på 4 ställen totalt 5 000 kvm.
TEL: 08 6400 880.
Älvsjö Ängsväg 6 Stockholm under Willys vid Stockholmsmässan.
Hämta varor i Småland Dalarna eller Hälsingland! Ring långt innan!
Färsjövägen 18, Dörarp (Ljungby Värnamo)
Vansjövägen 2, Krylbo (Avesta)
Ramsjö (Ljusdal Ånge), Ramsjö Camping & Restaurang, Ramsjö Folkets Hus
Campa hos oss http://www.ramsjocamping-restaurang.se/


BILMEKANIKER!  Vi har ca 50 fordon och maskiner som behöver service nu och regelbundet. Det är allt från lastbilar, bussar, släp, bilar till MC, gräsklippare, 4-hjuling, elcykel, bakgavel-lyftar, truckar, pallstaplare, m.m. Har du erfarenhet kring många olika? Även äldre och de senaste med mycket elektronik? Vill du göra ett testjobb omgående så vi ser hur snabb du är?

Vill berätta litet om vad som pågår i mitt liv. Jag äger ett 30-tal hus, restauranger, campingplatser runt om i Sverige, i Hälsingland, Småland, Dalarna och Stockholm. Jag hyr ut bostäder, garage, replokaler, bilar, trailers, studios. Samtidigt äger jag ett elektronikföretag www.billebro.se. Jag söker härliga sköna människor att samverka med som vill hyra av mig och samtidigt både har intresse att skapa en härligare verklighet med mera rak kommunikation, glädje, medvetenhet och kraft OCH samtidigt vill vara med och bidra till att musik & elektronikföretaget växer och expanderar på olika roliga sätt, kan vara att tex skapa events med dans musik DJ artister festivaler mm på egendomarna... Förstår du vad jag syftar på? MERA KUL LIV OCH LEVANDE!!! Vill du vara med på nåt sätt? Vilka sätt ser du? Vad är viktigt i ditt liv? Jag träffas gärna och kan messa eller ringa på 0735411123 samt kent@billebro.se PS: Dans är viktigt för mig - att skapa mera dans på alla sätt. Dansgrupper, dansfestivaler, dans-events, där alla oavsett ålder och kön mm kan dansa fritt utan speciella krav eller förväntningar till många olika musikstilar - dvs ingen speciell sorts dans utan istället att IMPROVISERA med kroppen och dansen - att bara ha kul inte prestera. Det är den typen av liv och levande jag vill skapa i det stora hela - med möjligheter att skapa en annan slags liv och levande inte bara för mig själv utan även för andra........ Här länk också till en camping se www.ramsjocamping.com Vill du vara med och arrangera, producera, assistera, kommunicera, bjuda in eller på andra sätt bidra i detta? Känner du till socialt företagande?

Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Öppet 7 dagar i veckan, 1500kvm stor lagerbutik på ÄLVSJÖ ÄNGSVÄG 6 intill Stockholmsmässan, under Willys i Älvsjö. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!